Prezentarea proiectului

Proiectul IECS face parte dintr-o serie de eveminte cu tenta internationala ce au loc la Facultatea de Stiinte Economice din Sibiu.

In cadrul aceleiasi saptamani are loc iWeek (International Week) unde profesori din starinatate vin in facultatea noastra pentru a tine cursuri pe anumite teme. Cei care doresc sa participe la aceste cursuri vor trebui sa se inscrie pe website-ul facultatii din timp si sa specifice preferintele fata de cursurile care ii intereseaza. Mai multe detalii vor fi puse la dispozitia studentilor in acea perioada.

IECS – Este conferinta ce incheie iWeek, unde profesori si alti participanti din Romania si din strainatate vin sa prezinte anumite lucrari pe anumite teme economice. Dupa conferinta participantii sunt invitati la un restaurant unde se serveste cina. Urmatoarea zi este dedicata unei activitati care are loc cel mai probabil in afara Sibiului, unde atat participantii cat si organizatorii se pot cunoaste mai bine.

Membrilor activi din cadrul CSE li se da sansa sa fie co-organizatori ai acestui proiect si astfel sa participe si la activitatile care succed conferinta. Mai multe detalii despre inscrieri vor fi puse la dispozitia studentilor in timp util inainte de conferinta.

 

Materiale promotionale

IECS Cover