”A ști să conduci nu înseamnă a ști să domini, ci a ști să conduci oamenii să muncească pentru un scop comun.”

(Daniel Goleman)

BSM 3

Despre proiect:

Proiectul ”Be a Smart Manager!” se adresează nevoii studenților de a avea acces la cunoștințe și competențele necesare pentru a se integra în mediul de afaceri și nu numai.

În acest context, proiectul oferă studenților oportunitatea de a participa la traininguri și de a interacționa cu oamenii specializați în diferite domenii.

Tinerii intră astfel în contact direct cu mediul de afaceri din Sibiu, putând dobândi mai multe cunoștințe, dar și de a obține răspunsuri avizate la întrebările lor.

În  cadrul acestui proiect sunt abordate diverse  teme cum ar  fi: comunicare și discurs public, managementul timpului și realizarea unui cv, motivație, tehnici de negociere. La această activitate pot participa toți studenții din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, urmând ca la final să primească o diplomă care atestă participarea la acest proiect.

Proiectul urmărește dezvoltarea personală și profesională, a capacității de stabilire a unor obiective realiste în carieră, dar și de identificare a propriilor interese, a trăsăturilor de personalitate, a valorilor și a talentelor care le permit studenților creșterea performanței la locul de muncă.

BSM 2

În urma acestor traininguri, studenții vor dobândi noi abilități precum gestionarea eficientă a timpului, comunicare și relaționare, și de asemenea prin întocmirea unui CV, realizarea primului pas spre o carieră de succes și, nu în ultimul rând, aceștia vor înțelege conceptul de muncă în echipă, precum și rolul fiecărui membru din cadrul acesteia.

 

Materiale promoţionale:


Poster Mapa si bilete